Nox padel bat

Nox er et af de mest kendte mærker, når det kommer til udstyr indenfor padel sporten. Det er derfor heller ingen undtagelse, at et Nox padel bat hører under denne kategori også. Nox padel bats har vundet hjerter indenfor alle med interesse for sporten – her gælder det både begyndere, øvede og professionelle. 

 

En af grundene til at det er faldet i så god jord verdenen over, skyldes den høje kvalitet og evige garanti om, at du får det bedste af det bedste.

 

Verdensstjernerne elsker Nox

Det der virkelig kendetegner et nox padel bat, men egentlig også bare mærket generelt – er den høje kvalitet. Når du ser nogle af de største stjerner indenfor padel sporten spille med battet, så er det det samme bat, som det du kan købe i online eller i butikkerne. Normalt ser man, at de professionelle får udstyr, som oftest er blevet intensiveret eller lavet helt specifikt til netop deres spil. Det er altså ikke virkeligheden her. Nox padel bat er bare i så høj en kvalitet og standard, at det ikke er en nødvendighed at gøre dem bedre, end de allerede er til de de professionelle. 

En af de bedste på markedet

Et af de bedste padel bat der er at finde på markedet, er den såkaldte; Nox AT10 Genius Agustin Tapia. Navnet udtrykker kvaliteten af produktet, samt samarbejdet heraf. Det er nemlig lavet i samarbejde med Agustin Tapia, som ligger højt i toppen på verdensranglisten indenfor padel. Han vinder de fleste af hans kampe til trods for hans kun 21 år. Det er altså en spiller, som man spår en stor fremtid indenfor sporten. Det er derfor også med god grund, at battet er inspireret af ham og tilpasset hans høje niveau. 

Udover at være inspireret af Agustin Tapia, er der også taget det bedste fra de to padel bats; AT10 GOLD og Pro Cup Carbon.