trykluftslanger hjælper med snadblæsning

Ikke mange ved hvad man bruger en trykluftslange til, eller hvor man bruger trykluftslanger. At arbejde med trykluftslanger er for mange en stor del af deres dagligdag, og rigtig mange arbejdspladser bruger en trykluftslange hver dag. Det er et stykke værktøj der kræver gode materialer og troværdig kvalitet for at være pålidelig, men det er også en vigtig del af en arbejdsplads. Læs mere om dette i teksten lige her.

Hvilke erhverv bruger trykluftslanger?

En af de erhverv der bruger trykluftslanger, er i malerbranchen. Her bliver de brugt nyttigt. Lige såvel bliver der brugt trykluftsslanger ved sandblæsning. Sandblæsning er afrensning af blandt andet materialerne stål og beton. I dag bruges sandblæsning i stort omfang afrensning af store stålkonstruktioner.

Fokus på kvalitet

Det er meget vigtigt når man arbejder med trykluftsslanger at man arbejder med materialer der er i god kvalitet. Dette skyldes at trykluftslanger tit er en meget vigtig del af det udstyr der bliver brugt. Der findes mange forskellige modeller og typer af trykluftslanger. Typerne varierer efter hvilke maskiner eller arbejde som udstyret skal bruges til. For at være sikker på at ens trykluftsslange vil passe perfekt efter udbyderens behov, skal man tjekke om længden og typen opfylder ens ønsker og behov. En funktion der oftest efterspørges ved brug af trykluftsslanger, er at de automatisk kan rulle sig sammen igen. Dette sikrer at man undgår bøvl, i form af slanger og lignende der filtrer sig ind i hinanden, og vil være meget tidskrævende at skulle rydde op igen. Derudover er det også muligt at få vægophæng til trykluftslanger, som gør det nemt at holde styr på slangerne, når de ikke er taget i brug.

Former for trykluftslanger

Der findes mange forskellige former for trykluftslanger. Dette skyldes at der er så mange forskellige og varierede brancher der bruger slangerne, at de hele tiden tilpasser deres arbejde. Af denne grund findes der også meget ekstra udstyr. Et af disse trykluftslanger der er i brug i flere brancher er:

Trykluftslange super-flex 20bar: Denne trykluftsslange er forarbejdet af en helt speciel polymer eller gummi komposit. Dette gør således at slangen er meget fleksibel når det kommer til lave temperature, som strækker sig i en længde af -40 grader til +60 grader.

Flere kendetegn ved denne trykluftsslange er:  

  • Monteret med forstærket kobling
  • Optil 20 bars tryk
  • Findes i gul og sort til industri og autoværkstæder