Har du en iPhone 6s skærm kan du starte egen virksomhed - HonestWeb
15745
post-template-default,single,single-post,postid-15745,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Har du en iPhone 6s skærm kan du starte egen virksomhed

Iphone 6s skærm

Har du en iPhone 6s skærm kan du starte egen virksomhed

Iphone 6s skærmDer sker ofte, at man ser en uheldig, som taber sin iPhone, og så skal der jo en ny skærm til. Derfor går mange til en forhandler, som de har fuldt ud har tiltro til, men det kan nogle gange være for naivt. Mange gange for man f.eks. en iPhone 6s skærm, som ikke er af OEM-kvalitet. Det er den standard, som Apple selv levere, når du køber en iPhone hos dem. Så måske burde du overveje selv at købe iPhone skærme, for der skal ikke så meget til, for selv at skifte dem. Man kan sagtens finde en manual eller en guide på nette, hvilket kunne være en youtube video, som mange i dag tilbyder at lave, fordi de så kan hjælpe andre. Men hvad skal der egentlig til før man selv kan ordne det spørge mange, så her får du en kort guide til at skifte en iPhone 6s skærm:

  • Køb store partier af iPhone skærme
  • Køb skærme OEM-kvalitet
  • Lave for venner og familie

 

Køb store partier af Iphone skærme

Iphone 6s skærmDet kan være en kæmpe fordel at købe en stor mængde af iPhone skærme, fordi du så får det til en meget lav pris, for så kan du tjene på det, hvis du ønsker at gå i denne retning. Dette er nemlig noget, som kan være godt at lave ved siden at skolen, da det kan være en god substitution til et studiejob. Du kan sidde hjemmefra og tjene penge, hvilket mange andre unge ikke kan. Men når du så køber f.eks. en iPhone 6s skærm, så husk på du heller ikke skal købe for mange, for der bliver færre som har en iPhone 6s, så husk at følg med i markedet. Og når du så skal starte op, så skal du udnytte at du har en familie og har nogle venner, for i kan hjælpe hinanden. For der render med stor sandsynlighed nogle venner og familie rundt med en ødelagt iPhone 6s skærm. Dem kan du skifte skærm for, til en rigtig god pris så i begge vinder på det.

Køb skærme af OEM-kvalitet

Alle dem som skifter skærme for folk, vil gerne sælge til en lav pris, hvor du stadig har en god fortjeneste. Derfor vælge mange ikke at købe en iPhone 6s skærm som er OEM godkendt. Det kan betyde meget, for den som du skifter skærmen for. Du kan nemlig sende skærmen retur hvis den ikke virker, og så slipper din kunde for selv at betale for fejl og mangler i den skærm. Det betyder at de helt klart kommer igen, fordi de gerne vil have din hjælp.

Lave for venner og familie

Det kan være en god ide at lave iPhone skærme for både dine venner, men også din familie. De har nemlig en tiltro til dig, og derved kan du hurtigt skabe dine første kunder. Dog skal du være sikker på du har styr på det, når du skifter en iPhone 6s skærm for din gamle onkel, for du vil nok ikke skabe splid mellem jer. Så gå ind på youtube og finde en video omkring hvordan man skifter en iPhone 6s skærm, så skal det hele nok gå.

No Comments

Post A Comment