Guldsmede skaber unikke og flotte smykker I Guldsmed Odense
15877
post-template-default,single,single-post,postid-15877,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Guldsmed i Odense tilbyder flotte og unikke smykker

Guldsmede er dygtige

Guldsmed i Odense tilbyder flotte og unikke smykker

Går du op i kvalitet? En guldsmed er et gammelt håndværker erhverv, som bruger traditionelle værktøjer for at levere gode og flotte resultater efter dine ønsker. Læs mere om hvad en guldsmed egentlig kan gøre for dig lige her.

Guldsmed igennem historien

Guldsmed er et gammelt og ærefuldt håndværker erhverv. Guldsmedene blev set som nogle af de mest fornemme mennesker, og de havde endda adgang til at sidde i byrådene. Håndværket bestod af fremstillingen af smykker. Ringe, armbånd osv. fremstillet i sølv, guld og andre ædle metaller. I dag forbindes guldsmede også med høj kvalitet og flotte resultater. Tilbage i tiden var en guldsmed ofte et familieforetagende. Det betød, at hvis man var søn af en guldsmed, så blev man det ofte selv også. På den både er de traditionelle måder at producere og fremstille smykker på blevet båret gennem generation til generation.

Det egentlig arbejde for en guldsmed er ikke sådan lige. Det er en lang proces, der omfatter forskellige dele.

  • Valsning
  • Trådtrækning
  • Filing
  • Pudsning

Dette er blot et udpluk af alle de mange dele, som det kræver før man vil stå med det endelige produkt. Processen vil give unikke resultater, som ikke kan sammenlignes med masseproduktion.

Guldsmede tilbyder meget

Faget, som en guldsmed opererer i, er bredt. En guldsmed reparerer fx de smykker, som man troede var tabte. Guldsmede fremstiller flotte smykker med deres eget unikke præg. Derudover vil man ved en guldsmed kunne kommunikere direkte til den, som skal fremstille et eventuelt ønskede produkt.

Det betyder, at hvis man har et helt særligt ønske og forestilling omkring et smykke, vil en guldsmed være løsningen. Her vil der optræde en samtale, der vil give et realistisk billede af hvilke muligheder der er, samt hvordan resultatet vil blive.

Guldsmed odense

Guldsmeden i Odense, Von finger, tilbyder smukke smykkedesign ved hjælp fra de traditionelle måder at bruge guldsmed håndarbejdet. Ens for mange guldsmede er, at deres passion for at skabe unikke og exceptionelle smykker vil matche dine forventning. Derfor kan man trygt kunne opsøge en guldsmed uden at forpligte sig til noget, blot en samtale omkring hvad man ønsker.

 

Vielsesringe

Har du fundet den eneste ene? En vielsesring er et symbol på kærligheden mellem to mennesker. Det foretrukne materiale ved fremstilling af vielsesringe er guld. Det behøver det imidlertid ikke være. Alle er forskellige, derfor behøver ens ringe ikke være ens. Det kan nemt være forskellige materialer, breder og former. På denne måde sikre man, at ringen vil blive brugt af begge parter. Ringene skal passe til menneskene og deres personlighed. Dette vil en guldsmed hjælpe godt på vej, så ringen vil have et fælles udtryk og passe til det kommende par.

 

Unikke smykker

Smykker er for mange en god investering, som bringer glæde ved mange. Derfor har man ofte også et billede af, hvad man ønsker. Det kunne være et smykke med et inkorporeret hjerte, der er et symbol på ens familie eller andet. Opsøg derfor hjælp og vejledning.   

Guldsmed odense hjælper med at finde vielsesringen
No Comments

Post A Comment