Med en fugtmåling undgår du fugtskader, som koster dig dyrt!
15821
post-template-default,single,single-post,postid-15821,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Med fugtmåling undgår du dyre fugtskader!

Fugtmåling i et rum

Med fugtmåling undgår du dyre fugtskader!

FugtmålingDet er koldt derude, for sneen daler ned på os, når vi kommer gående, og det kan synes som et stort problem. Men vi kan berolige os selv med, at vi blot bliver en smule våde og kolde. Det samme kan vi desværre ikke altid sige om vores hus, for der er ingen som kommer og sørger for det er tørt, det klarer huset nemlig ikke af sig selv. Derfor skal vi holde nøje øje med vores hus i denne tid, for her kan fugt gå hen og blive et rigtig stort problem. Derfor er det vigtigt, at man gør brug af fugtmåling, hvilket man kan med de fleste termometre. De kan være med til at holde dig opdateret på den fugtighed, som er der, hvor du bor. Opdager du at der er fugt eller noget, som bare minder om, så skal man sørge for at få en form for fugtmåling. Så kan man hurtigt finde ud af om man skal tage et indgreb eller kan holde det væk på anden og nemmere vis.

Fugtmåling

Der er mange måder at undgå fugt på, og desværre hjælper der ikke bare at lave en fugtmåling. En fugtmåling er snare et redskab, som skal være med til at lokalisere, hvor der er fugt, hvorfor det er opstået, og hvordan man kan komme af med det. Når man bestemmer sig for at lave en fugtmåling, så er det vigtigt, at man får det gjort i alle rum. Der er meget stor forskel på, hvor fugtigt at der i forskellige rum, og det kan hurtigt give et falsk resultat, hvis man kun laver fugtmåling i et rum.

FugtmålingNår man så har fundet frem til lokalet eller lokalerne, hvor der er for meget fugt, så har man benyttet sig af procesinstrumentering, som giver et meget præcist resultat. Ud fra dette resultat kan man aflæse og undersøge hvilke metoder der er bedst at benytte sig af. I nogle tilfælde kan det være, at man bare skal begynde at lufte mere ud, da dette kan være med til at opbygge en fugt. Dette er dog kun en løsning, som man kan bruge, hvis fugtproblemet ikke er særlig slemt.

Kommer man ud for at der er fugt i flere rum eller hele huset, så kan komme ud for, at man skal bruge penge på håndværkere. Det kan være, at man blot skal have lagt en spærre for fugten, hvis det er i det tidlige stadie, og så forsætte derfra med en kraftig udluftning, som foregår med maskiner. I de mere ekstreme og sørgelig tilfælde, så kan man komme ud for, at gulvet skal sprække op, fordi et vandrør har dryppet en smule vand ud, hvilket har resulteret i en fugtskade i og under gulvet. Dette er en skade, som mange danskere desværre oplever hvert år, som tære på økonomien.

For at undgå fugtskader, så kan man blandt andet lufte ud hver morgen. Det er især vigtigt at lufte ud i de kolde og våde måneder, for der skabes der kondens. Siden kondensens på den inderstede side af vinduet, så kan det også være at vinduet skal skiftes ud. Alt dette kan du hurtigt undersøge, om du skal have gang i. Du skal blot foretage en fugtmåling, da den giver dig et meget præcis indblik i situationen, da dette er procesinstrumentering.

No Comments

Post A Comment