Det er svært at diskutere hvad kunst er!

Mennesker er forskellige, vi ser og oplever verden helt specielt hver og en. Hvad jeg kalder kunst er måske ikke, hvad du ville kalde kunst. Måske vi kan blive enige om, at hvis der bare er én der bliver fanget, inspireret eller lignede så er det op til den enkelte at bestemme, at det er kunst.

Kunst er mange ting. Det at fremstille noget som skaber reaktioner og relationer i mennesker kan klassificeres som kunst. Eller det at arbejde i modeverdenen og følge tidens trends kan, for den sags skyld, være en kunstform i sig selv.

Hvis vi eksempelvis tager smykkeproduktion, som der har eksisteret siden tidernes morgen. Så kan vi også her argumentere, at det kunstneriske udtryk og det enestående håndværk, der ligger bag, er og bliver en unik kunstform.

Julie Sandlau

Julie Sandlau rejste rundt I østen i forbindelse med hendes modelkarriere og det var her hun begyndte hendes rejse ind i smykkeverdenen. Hun forelskede sig straks i alt, hvad der havde med smykkeproduktion at gøre. Hun fandt sin passion og startede derefter hendes eget designfirma. Hun er i dag en af Danmarks mest populære smykkedesignere. Hun var oprindelig inspireret af en kinesisk urt, det var dens delikate og specielle udseende der fangede hende, og hun valgte derefter at designe et smykke som vi idag kender som “livets træ”. “livets træ” er efterhånden blevet Julie Sandlaus personlige kendetegn og symbol.

Julie sandlau clarity ring

Julie Sandlaus nye kollektion Clarity bygger på indre ro og troen på sig selv. Det er inspireret af det åndelige og spirituelle. Smykkerne har et orientalsk look og passer perfekt til den moderne kvinde. Smykket er i utrolig høj kvalitet. De er i forgyldt sterlingsøl og prydet med flotte Swarovski krystaller. Hun er i stand til at følge tidens trends og alligevel producere smykker som har et vintage udtryk. Hun er kreativ i hendes process og hun formår at levere noget nyt og spændende hver gang. Stilarterne henvender sig til de fleste og det er netop derfor hun formår at kreere noget helt unikt og et sandt kunstværk.

Julie Sandlau er indtil nu blevet meget inspireret af tværkulturelle trends og natur elementer. Hendes smykker er enestående og unikke med friske farver. Hendes smykker udtrykker feminin skønhed og udstråler elegance som passer til enhver smag. Julie Sandlau er en designer som er på toppen af sin karriere. Det bliver spændende at følge med i det næste hun bringer på banen og hvor hendes inspiration stammer fra næste gang.

Smykke produktion er et univers af uendelige kreative muligheder. Designere bliver inspireret af livet og oplevelser. At kunne illustrere det i et værk er et kunstværk. Glamoruøse og eksklusive smykker med ædelsten og krystaller giver et stærkt udtryk og fanger opmærksomhed. Udviklingen i smykke produktion bliver spændende at følge, både i forbindelse med design og udtryk men også materialebrug og udvikling i produktions metoder. Teknologien vil skubbe til hvordan vi gør tingene i dag og hvem ved hvordan fremtidens smykker kommer til at se ud. Men et er sikkert og det er at smykkeindustrien, er et håndværk som kan kaldes et kunstværk!