En fitness sko er guld værd! - HonestWeb
Normalt vil mange bringe deres løbesko med ind i fitness miljøet, men det er en kæmpe misforståelse af skoens evner.
15779
post-template-default,single,single-post,postid-15779,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

En fitness sko er guld værd!

Fitness sko

En fitness sko er guld værd!

Der er flere og flere, som er begyndt at gå i fitness, da det er en sjov og anderledes måde at motioneret. Det er især holdene, som danskerne er gode til at tilmelde sig til, men de er desværre langt fra gode til at finde det rette fodtøj. De bruger oftest noget af det fodtøj, som de har stående hjemme i skoskabet, fordi det er nemmere. Hvis man derimod har en anderledes tankegang, og dermed ønsker at købe et par sko, så er fitness sko bare det eneste som duer. Ja det hedder faktisk fitness sko, og de kan bruges til mange forskellige ting, hvilket der også er behov for, hvis man går til fitness. Et af Danmarks førende brands Skechers har inden for fitness sko, har udviklet deres helt eget koncept, som hedder GO FIT. Deres GO FIT sko er en letvægtssko, som  blandt andet bliver brugt til følgende sportstyper:

  • Løb
  • Træning
  • Fitness

 

Løb

Fitness skoNormalt vil mange bringe deres løbesko med ind i fitness miljøet, men det er en kæmpe misforståelse af skoens evner. En løbesko er ikke beregnet til de samme bevægelser, som man foretager sig under en fitness time, med en instruktør som får gang i ens krop. Alligevel kan et fitness sko sagtens benyttes til løb, fordi den støtter. Ikke nok med at den støtter, så er en fitness sko og let, hvilket gør du skal slæbe mindre. I sidste ende betyder det meget, at din sko vejer mindre, fordi du under løb bruger meget energi på at løfte din nedre del af kroppen. Selvom det er alt fra bæltet og ned, så er fødderne det, som tærer mest på kræfterne. De skal både løftes og flyttes fremad, så derfor er det vigtigt, at du har dig en letvægtssko.

Træning

Når man siger folk træner, så foregår det også ofte i et fitnesscenter, men det er ikke det samme som at man går til fitness. Men det betyder ikke at skoen ikke kan bruges her, for ligesom til løb, så understøtter den også en hel del punkter. Hvis disse punkter ikke understøttes, så kan man ikke præstere lige så godt, som hvis man benytter sig af en fitness sko. Det er lidt det samme, som der gælder med kost, for de er også med til at give dig energi til at udfører din træning.

Fitness

Selvfølgelig kan en fitness sko bruges til fitness, hvor skulle den ellers bruges? En fitness sko er lavet til, at man kan bevæge sig i den, samtidig med at man også bærer mere end ens egens kropsvægt. Det er ikke alle sko, som kan klarer dette, hvilket også resulterer i skader. Det er en fitness sko med til at forebygge, da den også sørger for man ikke vrider om, og andre dumme situationer, som man kan komme i under en træning. En fitness sko kan dog som alle andre sko ikke forebygge alle skader, dog skal det ikke sige at de er dårlige. Når man benytter sig af fitness sko, så skal man også huske at varme op, for det er her, at man virkelig kan undgå skader.

No Comments

Post A Comment