Få en julemand til jeres julefest! - HonestWeb
15751
post-template-default,single,single-post,postid-15751,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Få en julemand til jeres julefest!

Hyre en julemand

Få en julemand til jeres julefest!

Det er ved at blive jul igen. Tiden som mange af holder enormt meget af, for der skal deles gaver ud, laves julekonfekt, julepynten kommer frem og alle er i godt humør! Noget af det, der kendetegner julen aller mest er de små søde drillenisser – og selvfølgelig deres far. Julemanden.
De fleste af os kan nok huske minderne fra da vi selv var små, og fik besøg af julemanden – enten til juleaften eller til andre julearrangementer. Det var en stor stor oplevelse, og noget af det mest essentielle for at få den helt perfekte julestemning frem. Står I og skal holde en julefest eller andet, så vil det med garanti altid gøre festen helt enestående, hvis I får besøg af en vaskeægte julemand. På lejenjulemand.dk kan man LEJE EN JULEMAND, til sit juleevent.

Hvorfor skal du vælge lejenjulemand.dk ?

Dette er Danmarks førende bureau for udlejning af julemænd, og deres julemænd har flere års erfaring med at tage ud og give børnene den helt rigtige julemands-oplevelse. Udklædningen sidder lige i skabet, og personligheden er altid varm, glad, sjov og meget imødekommende – præcis som med den rigtige julemand. 
Der er mange forskellige aktiviter som julemanden kan fortage sig. Læse et jule eventyr højt for børnene, synge sange med dem, lave tryllenumre, danse om juletræet og så videre. Når du hyre en julemand fra hjemmesiden, bliver juleshowet skræddersyet så det passer lige præcis til netop jeres event. Nedenunder har vi tilføjet et par referencer fra tidligere kunder, som har meget tilfredse med deres julemandsbesøg:
“Tusind tak skal I have for at gøre vores julefest helt perfekt for alle de små. Julemanden kom ind – til stor jubel fra alle børnene, og sørgede med sin varme latter og helt rette julemands-personlighed at alle børnene kom i centrum. Det var en stor succes og der blev danset om juletræet og alt det, der høre sig til. Vi bestiller en julemand fra lejenjulemand igen næste år næste år!”
Brigitte Andersen, Julefest Esbjerg
“Vi fik besøg af julemanden fra lejenjulemand, og det var en helt unik oplevelse. Vi har før fået forældre eller lignende til at klæde sig ud, men det kan på ingen måde sammenlignes med at få en professionel julemand ud. Børnene elskede det! Tusind tak for oplevelsen!”
Jane Hansen
Skal der hyres en julemand til jeres næste event, så tøv ikke med at tage fat i os idag på lejenjulemand.dk.
No Comments

Post A Comment